er sodomi anal trygt

les mere på klikk

Er sodomi trygt? Viktige regler å følge
Er det trygt å ownsodomy? måten å ha sikker analsex sodomyewhereas gravid
I følge analyse deltar nesten tip.c av seksuelt aktive damer i sodomi. Til tross for at det er en standard aktivitet, er det fremdeles et rimelig tabuemne. La oss deretter analysere ulemper og måter som kan forbli trygge.

les an helen nygård blogg.no

Et par som ligger i sengen
Er det trygt å eie analsex?
Hvis du tenker at sodomi som anal penetrasjon med et medlem, vil du bli lamslått for å få det til at det er forskjellige alternativer. sodomi vil virkelig bli utført sammen med tungen eller fingrene, eller ved bruk av dildoer, vibratorer, leker og rumpeplugger.

Dessverre er det imidlertid en av de risikofylste typer seksualitet av forskjellige årsaker. Safe sodomyneedsintensiveddesigning, forberedelse og åpen kommunikasjon sammen med partneren din. Det er også flere helsemessige hensyn knyttet til tosodomi.

Anal bakterier:
Stammer av mikroorganisme-lignende E. coli går om bord i analkanalen og utfoldes enkelt. Selv om du og partneren din frigjort fra kjønnssykdommer og kjønnssykdommer, vil mikroorganismerinfeksjoner fortsatt ha en innvirkning på partneren WHO utfører handlingen. utøve evig fornuftig hygiene og husk å plassere den på en nylig profylaktisk enhet før du går over til kanalsamling.

Delikat analt vev:
Selv om huden rundt åpningen din er mer holdbar og gir en barriere mot infeksjon, er det myke vevet i det mager hud og delikat. Inntrengning kan føre til traumer som analfissurer eller tårer, og til og med skade – noe som gir deg mye risiko for virus og mikroorganisme.

Mangel på smøring:
I motsetning til kanalkanalen produserer ikke åpningen din en naturlig ting for sex. Derfor inkluderer aktiv sikker sodomi mishandling av en smule uten disk. Unnlatelse av å prøve å forhindre dette forårsaker smerter, skader eller harmoniserer penetrering.

Forverring av hemoroider:
Analsex er ikke vanligvis koblet til dannelsen av nyere hemoroider. Imidlertid kan strekk og skyving forårsake indre eller ytre oppblussinger, forverre symptomer som utmattethet, hevelse og ubehag.

Kolon skade:
Selv om det er sjelden, kan anal penetrasjon utvilsomt punktere tykktarmen og trenger kirurgi. sett deg ned med legen din omgående hvis du merker betydelig smerter i magehulen og magesekken som tar del i sodomi.

Installer Flo for å spore helsemønstrene dine!

Logg inn symptomene dine typisk for å hjelpeKjenne helsemønstrene dine og opprette de mest korrekte syklusforutsigelsene.

Last ned Flo-appen
Hvordan ha trygg sodomi
Et par som får readyto egen trygg sodomi
Med korrekt utforming og klargjøring, kan sodomymay være sikker og hyggelig kvalitet for deg og partneren din. beskytt helsen din ved å følge reglene for å få trygg sodomi nedenfor.

Vær åpen sammen med partneren din:
Hvis du håper å utforske sodomi, kan du begynne å delta i sykepleier ærlig talt kommunikasjon sammen med partneren din og diskutere eventuelle hensyn. Det er greit å ha andre tanker, selv når du har tenkt å krydre ting på rommet. Sex burde tone fordi du føler deg flau eller ukomfortabel.

Bruk medarbeider i sykepleierhema:
Ja, sodomi blir uryddig, og det er mange forskjellige valg tilgjengelige for å opprettholde en fornuftig hygiene. tenk på å bruke Assosiate i sykepleierrenging for å skylle ut kroppsdelen din hvis du tror at det vil være en komfortabel oppgave for deg.

Bruk kondom:
Gjør kondomer lettere for deg fra de fleste kjønnssykdommer og kjønnssykdommer gjennom analsex? fullt. Selv om kondomer ikke kommer i stedet for normal testing, vil de være like effektive til å ivareta helsen din som de gjennomgår kanalsk samleie. bare husk å bytte ut din profylaktiske devicebeforecanal penetrasjon for å stoppe overføringen av mikroorganisme fra åpning til kanal.

Vask hendene og trimm neglene:
En annen måte å bekrefte at du deltar i trygg sodomi er ved å holde hendene rene og neglene dine korte. Dette kan redusere sannsynligheten for å rive delikate anale vev og påføre skrubbsår eller skade. Skrubb helt, så vel som under neglene, med varmt rensemiddelvann før du stikker fingrene i åpningen, skjeden eller munnen.

Rengjør sexleketøyene dine:
Ta mange øyeblikk å vaske og rengjøre alle leker før og oncesodomy. E. coli, hepatitt B, og forskjellige farlige viruser og mikroorganismar enkeltfoldes av disse objektene.

Bruk et smøremiddel:
Bruk mange gjennomføringsmoduler for å redusere sannsynligheten for å skade følsomme analvev. flere par kommuniserer petroleumgelé som en praktisk og billig valg, men det er ikke foreslått. er imidlertid vaselin trygg for analsex? Hvis du har en profylaktisk latexenhet, kan du følge vannbaserte smøremidler siden oljebaserte varianter svekker latex og forårsaker brudd. dessuten vil vaselin ødelegge sexleketøyene dine, flekker sengetøyene dine og være robuste for å bli kvitt.

Varm opp med forspill:
En kort tento femten minutters mengde sexua

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *